انار و خواص درمانی آن
16 دی 1390
انار سرشار از ویتامین است و به علت داشتن آهن و سایر عناصر دیگر، دیرهضم میباشد.
خوردن دانههای انار به مراتب بهتر از نوشیدن آب انار است. انار میوهای است که به آن خونساز میگویند
و به همین علت بهترین موقع برای مصرف آن، صبح و قبل از صبحانه است.
انار مقوی قلب، مفرح، دفع کنندهی چربی، رفعکنندهی سموم اغلب عفونتهای داخلی و دافع
حرارت میباشد و خوردن انار با پردههای سفید آن، شکم را دباغی میکند.
-
انار در رفع اوره و کلسترول، دفع سموم و تعادل مایعات بدن به خصوص خون، نقش مهمی را ایفا میکند.
- مصرف انار شیرین، ایجاد شادی نموده و رنگ رخسار را باز میکند.
- مصرف انار شیرین، تقویتکنندهی کبد میباشد و در معالجهی یرقان ( زردی) مفید است.
- انار ترش و شیرین( ملس) باعث کاهش فشار خون میشود.
- مصرف انار در معالجهی راشیتیسم، کمخونی و ضعف اعصاب مؤثر است و به بدن نیرو میبخشد.
امام صادق(ع) میفرماید: به کودکان خود انار بخورانید زیرا آنها را زودتر به حد جوانی میرساند.
تذکرات:
1- انار میوهای سرد است، بنابراین اشخاصی که سرد مزاج هستند، پس از خوردن آن، مقداری آب جوش با نبات باید بخورند.
2- انار برای کسانی که دچار نفخ معده هستند، ضرر دارد. زیادهروی در مصرف انار ترش، ایجاد زخم معده میکند.
3- جوشاندهی پوست درخت و پوست ریشهی آن که برای رفع کرم به کار میرود، ممکن است ایجاد سرگیجه و استفراغ کند.