تفالههای هویج
وقتی با دستگاه آبمیوه گیری آب هویج میگیرید تفالههایش را دور نریزید؛ میتوانید با بسته
بندی و نگهداری آنها در فریزر از این مواد ظاهرا بلااستفاده در آشپزیهای آینده خود استفاده
بهینه کنید.
۱- وقتی قصد پخت خورش فسنجان دارید، میتوانید به اندازه پودر گردو از این تفالههای
نگهداری شده هویج استفاده مجدد کنید. آنها را در روغن تفت دهید و به خورش بیفزایید. با
این کار، خورش فسنجان علاوه بر مزه بهتر، رنگ هویج میگیرد انگار که به آن زعفران زدهاید!
۲- وقتی سوپ تهیه میکنید مقداری از تفالههای هویج را در آن بریزید تا هم زودتر بپزد هم اینکه سوپتان لعاب بیشتری بیندازد.
۳- هنگام پخت کوکوی سبزی یا سیب زمینی، مقداری از تفالههای هویج را به مایه کوکو
اضافه کنید (البته بهتر است در این مورد تفالهها فریز نشده باشند) کوکوی شما خوشطعم تر
خواهد شد.
۴- در زمان پخت مرغ، پیاز را رنده کرده، از این تفالههای هویج به آن اضافه کنید تا به مرغ طعم
بهتری داده شود و بوی مرغ بشدت کاهش مییابد.
۵- هنگام پخت برنج، با تفالههای هویج میتوانید ته دیگ هویج درست کنید. کمی از آنها را با
ماست و تخم مرغ و زعفران و نمک مخلوط کرده، از برنج آبکش شده یکی دو کفگیر به مواد
اضافه کنید و ته قابلمه برنجتان که از قبل روغن در آن داغ کردهاید پخش کنید و برنج را روی آن
بریزید. ته دیگی بسیار خوشمزه عایدتان خواهد شد