جلوگیری از کپک زدن آبلیمو و آبغوره در منزل
آبغوره و آبلیمو از خوراکی هایی هستند که به سرعت کپک می زنند.
برای نگهداری آبلیمو و آبغوره ، از ظروف شیشه ای استفاده کنید و بهتر است این ظروف
شیشه ای، تیره باشند تا کمتر نور را از خود عبور دهند. بهتر است به مقدار خیلی کم لبه
شیشه را خالی بگذارید و سپس درپوشی روی آن قرار دهید تا با ایجاد خلاء، اکسیژن به
داخل محصول راه نیابد و جایی برای رشد کپک ها وجود نداشته باشد. از ظروف پلاستیکی
یا بطری های آب معدنی برای نگهداری آبلیمو استفاده نکنید؛ زیرا مواد اسیدی موجود در
آبلیمو می تواند با دیواره ظروف پلاستیکی فعل و انفعالات نامطلوبی ایجاد کند و سمی و
سرطان زا شود.
بهتر است شیشه را داخل آب جوش قرار دهید تا آنزیم و باکتری های موجود در آن، از بین برود.با انجام این کار، قارچ ها امکان رشد را از دست می دهند و در نتیجه احتمال کپک زدن این
مواد هم کاهش چشم گیری می یابد.
همچنین در رابطه با نگهداری آبلیمو و آبغوره باید گفت که قراردادن این مواد در آفتاب، باعث
ایجاد تغییرات شیمیایی در آن ها می شود. با توجه به این که ویتامین c موجود در آبلیمو یا آبغوره،
به نور و حرارت حساس است و در برابر نور آفتاب از بین می رود؛ بنابراین باید از قراردادن
این مواد در مقابل نور آفتاب به طور جدی خودداری شود.
منبع : khorasannews.com