طب سنتی
29 اردیبهشت 1392
مضرات نوشیدنی های صنعتی
این نوشیدنی ها باعث پوسیدگی دندان ها، چاقی، سوء تغذیه، سنگ کلیه، چین و چروک پوست، پوکی استخوان، بیماری های کبدی، دیابت، آلرژی، کاهش حافظه، بیماری های قلبی و عروقی و … می شود.
اعم از گاز دار و یا بدون گاز (آب میوه نکتار)
توصیه می شود به جای آن ها از انواع شیرهای گیاهی مانند شیر بادام، شیر گردو، شیر پسته، شیر فندق، شیر خرما و غیره و یا از انواع شربت های طبیعی نظیر شربت عسل با آب لیمو ترش تازه، شربت عسل با عرق بهار نارنج، شربت شاه توت، شربت توت فرنگی، انواع دم کرده های گیاهی سنتی استفاده شود.
منبع: تغذیه در طب ایرانی، اسلامی. نویسندگان: دکتر غلام رضا کرد افشاری، حوریه محمدی کناری، دکتر سید سعید اسماعیلی.