معرفی کتاب
کتاب دختران به عفاف روی می آورند
تجدید چاپ کتابی در نقد سبک زندگی دختران غربی و عفاف گرایی دختران
کتاب «دختران به عفاف روی می آورند» در سه فصل تنظیم شده است که بخش اول آن ترجمه و تلخیص کتاب «دختران به عفاف روی می آورند» (girls Gone mild) نوشته وندی شلیت (Wendy Shalit) است که در سال 2007 میلادی در آمریکا منتشر شده است.
بخش دوم آن هم ترجمه و تلخیص کتاب «زن آگاه شدن در دنیای نفسانی» (Becoming a Woman of Discretion in a Sensual World) نوشته نانسی لی دموس (Nancy Leigh Demoss) و ترجمه پریسا پورعلمداری است که در سال 2003 در آمریکا منتشر شده است.
بخش اول کتاب در صدد است ضمن مرور آنچه در حال حاضر در آمریکا در زمینه دختران و زنان رخ داده است، تصویر روشنی از ترویج بی بند و باری و آزادی جنسی که خواست موج سوم فمینیسم است، ارائه کند و توضیح دهد که چگونه نسل جدیدی در آمریکا در حال شکل گیری است که خواسته هایش با گذشتگان متفاوت است و به دنبال گمشده خود می گردد. نسل جدید دختران امروز آمریکا می خواهند چیزی نباشد که والدینشان بوده اند و در تلاشند با خویشتن داری، زندگی عاقلانه و عفیفانه را در پیش گیرند و رابطه خصوصی را تا شروع زندگی دائمی به تعویق بیاندازند. آن ها می خواهند سبک زندگی و نوع پوشش خود را تغییر دهند.
در بخش دوم که توسط نانسی لی دموس نگاشته شده است، نویسنده صفات زنان ناسالم و نادان را که با بی خردی و هرزگی، خود و خانواده و پی آن جامعه را ویران می کنند، معرفی می کند و با طرح سؤالاتی، ذهن خواننده را برای این پرسش آماده می کند که آیا در این دنیای شهوانی، انسان های با بصیرت هستند یا خیر؟
نویسندگان دو بخش اول، دو اندیشمند یهودی و مسیحی هستند که وضعیت حیا و عفت را در آمریکا به چالش کشیده و تأثیر فمینیسم بر ارزش های اخلاقی را مورد بررسی قرار داده اند. این امر نشان دهنده آن است که ادیان آسمانی در جریانی مشترک از مدافعان سرسخت عفاف هستند و بر همین اساس نیز از جمله منتقدان اصلی فمینیسم و… و رد آن در موضوع انقلاب جنسی، پیروان ادیان هستند.
بخش سوم این کتاب اخلاق جنسی در آموزه های اسلامی پرداخته شده است که توسط زهرا آیت اللهی به رشته تحریر درآمده است. در بخش سوم بیان شده است که معارف ناب اسلامی بر رعایت ارزش های اخلاقی در مسائل جنسی توصیه فراوانی کرده است و اسلام بقای خانواده ها را در گروی رعایت اخلاق جنسی و رفتارهای صحیح و معقول جنسی می داند.
این کتاب ششمین جلد از مجموعه «فمینیسم در ترازوی نقد» است که از سوی گروه مطالعات زنان و خانواده پژوهشگاه فرهنگ و معارف اسلامی برای تحقق نقد برون دینی فمینیسم و نقد از طریق آثار و پیامدهای آن به همت دفتر نشر معارف منتشر شده است.